logo

Kontakt Securitec

Tak for dit besøg hos Securitec, vi sidder altid klar ved telefonen, for en uforpligtende snak om en løsning til dig.
info@securitec.dk
88 44 20 40

Det siger vores kunder om os

Et gymnasium med 1000 elever.

Vi er et gymnasium med ca. 1000 elever, som har et omfattende alarmsystem og overvågningsanlæg. Vi var i mange år kunde hos et andet alarmfirma, men i forbindelse med opstarten af Securitec, valgte vi at skifte leverandør. Overtagelsen foregik fuldstændig smertefrit og serviceaftalen blev bedre til en lavere pris. Det er vi meget tilfredse med. Vi får en udstrakt og kompetent service fra Securitec. Responstiden er sædvanligvis meget kort, selv på helligdage og skæve tidspunkter på døgnet, ligesom tilbagemeldingen efterfølgende er meget fyldestgørende. Vi kan varmt anbefale Securitec som leverandør af sikkerhedssystemer.

Knud Vikmann Pedel

God sikring er en tillidssag.

God sikring er en tillidssag. Når vi har fri, så ved vi, vores firma er i trygge hænder. Altid god vejledning og tager sig tiden. Klart anbefalelsesværdig - kvalitet, tillid og god service.

Michael Mathiasen Indehaver

Vestjysk Autodele Esbjerg

Vi havde en konstruktiv dialog med jeres konsulent Michael omkring alarmløsningen i vores nye bygning. Vi fik en god løsning leveret til tiden og til en meget konkurrencedygtig pris. Vi kan sagtens anbefale Securitec til andre virksomheder.

René Cramon Direktør

Glarmester Knud Fich

Jeg fik Securitec anbefalet af en bekendt. Kan sige, at de lever fuldt op til mine forventninger. Med en fast pris og god montageservice, udførlig gennemgang af systemet, herunder god opfølgning af tvivl spørgsmål.  Alt sammen med til at gøre vores sikring til en behagelig oplevelse.

Knud Fich Rasmussen Indehaver

Burger King Nykøbing Falster

Det startede med et par rigtig gode anbefalinger og forventningerne var derfor høje, da vi valgte Securitec som sikringspartner og leverandør af vores alarm og videoovervågning. Vi har oplevet en ekstrem professionel behandling af Securitec, både i salgsfasen og i forbindelse med opsætningen. Det ser godt ud og er let at betjene for vores ansatte. Prisen er bestemt konkurrencedygtig og deres kundeservice er skarp og altid klar med hurtig hjælp

Arjun Manoharan